Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site

Navigaţie: Home -> Reţea transport

Panouri informare călători

Staţii moderne de aşteptare pentru călători

Modernizarea staţiilor de aşteptare pentru călători realizat prin parteneriat public privat  cu o derulare pe o perioadă de 6 ani, continuă, prin crearea de adăposturi moderne pentru călători. Modernizarea la ora actuală priveşte 45 staţii de tramvaie şi 40 staţii de autobuze.

 

 

 

 

Panouri de informare călători

Numărul staţiilor de tramvaie echipate cu panouri de informare călători în prezent: 28, iar a celor de autobuze: 15.

       Pentru a veni în sprijinul publicului călător vă facem cunoscute datele ce pot fi citite pe panourile digitale informative aflate în staţiile mijloacelor de transport în comun din Municipiul Oradea

Rândul 1. Denumirea staţiei şi "Oradea Transport Local" sunt vizualizate pe rând la intervale de 5 sec. In cazul în care nu există comunicaţie de date alternează şi cu mesajul "Comunicare GPRS întreruptă".

Rândul 2. Temperatura. Data. Ora.

Rândul 2, 3. Denumirea liniei care tranzitează staţia respectivă. Sensul de deplasare. Timpul estimat de sosire în staţie (în minute). La panourile din staţiile de tramvai timpul estimat de sosire în staţie este înlocuit de frecvenţa cu care se circula pe traseul respectiv. Datele sunt vizualizate la intervale de 6 secunde. In cazul în care nu există comunicaţie de date sau nu se mai efectuează curse pe acel traseu, în loc de timp sau frecvenţă se afişază "**,** ".

Panoul din staţia de la Centrul Civic care deserveşte 8 linii de autobuz afişază următoarele date :

Rândul 1. Denumirea staţiei. "Oradea Transport Local"  Temperatura. Data. Ora.

Rândul 2 şi 3. Denumirea liniei care tranzitează staţia. Staţia terminus a traseului. Timpul estimat în minute sau ora şi minutul în care autobuzul urmează să ajungă în staţie conform graficului de circulaţie. In cazul în care pe linia afişată nu mai sunt de efectuat curse sau nu sunt alocate vehicule va apărea mesajul  " **,** "

Respectând principiul egalităţii de şanse, pe lângă achiziţionarea mijloacelor de transport în comun dotate cu trapă de acces şi podea joasă, S.C. O.T.L. S.A. reaminteşte călătorilor, persoane cu handicap locomotor, persoane vârstnice şi părinţi care călătoresc împreună cu copii aflaţi în cărucioare că, pe panourilor digitale montate în staţii sunt afişate informaţii privind intervalul în care mijlocul de transport care este dotat cu facilităţile menţionate, fie acesta tramvai sau autobuz,  urmează să sosească în staţie.
Pe panouri este vizibilă această informaţie pe rândul în care este menţionată linia şi  destinaţia acesteia şi este reprezentată prin semnul + încadrat de două paranteze drepte, respectiv [+], urmat de ora şi minutul sau intervalul în minute la/în care mijlocul de transport soseşte în staţia respectivă.