Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site

Navigaţie: Home

Despre OTL
OTL SA este membru a Uniunii Române de Transport Public, asociaţie patronală neguvernamentală, apolitică, autonomă, cu activitate non-profit
.

Conducerea OTL Contact Istoria tramvaiului  Rezultate sondaj Partium 2010

În municipiul Oradea transportul public de călători se desfăşoară cu tramvaie şi autobuze între orele 5:00 - 24:00.

 


În zilele lucrătoare primele tramvaie ale societăţii pornesc din depou la ora 4:30 spre capetele de linii, pentru a deservi transportul public începând cu ora 5:00 şi continuând până la orele 23:30 când tramvaiele se retrag la depou.


Transportul public cu autobuze se desfăşoară între orele 5:00 - 23:30. Numărul de mijloace de transport puse în funcţiune pe timpul zilei variază în funcţie de numărul de călători, ore de vârf fiind considerate între 5:00 - 8:30 şi 13:00 - 17:00.

 

În ajutorul călătorilor vă punem la dispoziţie graficul de circulaţie al autobuzelor şi tramvaielor, cu informaţii despre durata cursei, lungimea traseului, numărul de mijloace de transport în circulaţie la diferite ore ale zilei în zile lucrătoare şi sărbători, precum şi perioada vacanţelor pentru şcolari şi studenţi.
Populaţia deservită: 240.000 locuitori

Suprafaţa deservită: urbană 115,56 kmp şi suburbană 0 kmp

 Număr traseeLungime traseeLungimea reţeleiNumăr staţiiInterval succedere
(ore de vârf)
Tramvaie:537,14 km19,21 km1576 minute
Autobuze:954,35 km38,55 km17912 minute

OTL SA a întrodus un sistem nou de dispecerizare şi monitorizare trafic cu urmărirea mijloacelor de transport în comun prin GPS. Sistemul realizat permite programarea curselor de tramvaie şi autobuze, urmărirea lor pe traseu, poziţia lor faţă de staţii de oprire, trimiterea de mesaje conducătorilor de mijloace de transport pentru corecţii de/pe traseu, totodată urmărirea tuturor mijloacelor de transport monitorizate pe harta digitală o municipiului.

Monitorizarea traficului se va realiza la trei dispecerate, cîte una la capetele de linii tramvaie (Nufărul şi Pod CFR), respectiv sediul OTL pentru autobuze.  
         Tramvaiele şi autobuzele au fost echipate cu dispozitivele necesare pentru localizare prin GPS. Dispecerii de circulaţie programează tramvaiele pe linii pe baza unui grafic stabilit pe parcursul anilor, urmărând apoi traseul şi respectarea parametrilor pe monitoare. Semnalele de poziţie ale mijlocului de transport transmise prin GPRS sunt prelucrate şi transmise informaţii către panourile de informare călători, care se află montate în statiile de aşteptare. În prezent sunt echipate 25 staţii de tramvaie şi 15 staţii de autobuze cu panouri de informare călători.

 


 

 

 


  În municipiul Oradea transportul public de călători se desfăşoară cu tramvaie şi autobuze între orele 5.00 � 24.00. În zilele lucrătoare primele tramvaie ale societăţii pornesc din depou la ora 4.30 spre capetele de linii, pentru a deservi transportul public începând cu ora 5.00 şi continuind până la orele 23.30 când tramvaiele se retrag la depou. Transportul public cu autobuze se desfăşoară între orele 5.00 � 23.30.  Numărul de mijloace de transport puse în funcţiune pe timpul zilei variază în funcţie de numărul de călători, ore de vârf fiind considerate între 5.00 � 8.30 şi 13.00 � 17.00. În ajutorul călătorilor vă punem la dispoziţie graficul de circulaţie al autobuzelor şi tramvaielor, cu informaţii despre durata cursei, lungimea traseului, numărul de mijloace de transport in circulaţie la diferite ore ale zilei în zile lucrătoare şi sărbători, precum şi perioada vacanţelor pentru scolari şi studenţi.

       Populatia deservită: 240.000 locuitori
       Suprafata deservită : urbană 115,56 kmp si suburbană 0 kmp