Va informam ca, in conformitate cu Legea nr. 198/2023, beneficiază de tarif redus cu 90%, pe mijloacele de transport local în comun, studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate de pe raza municipiului Oradea, în vârstă de până la 30 de ani, pe tot parcursul anului calendaristic. Studenții din anii terminali beneficiază de abonament subvenționat, cu data încărcării înainte de 31 iulie.
   Pretul unui abonament de student cu reducere de 90%, valabil în Municipiul Oradea, este de 8 lei / luna si se poate incarca: 
   1. prin Aplicatia “OTL Oradea” disponibila pentru Android / iOS si desktop.
   2. la Punctele de vanzare OTL.
   In cazul in care nu detineti un card de calatorie, pentru eliberarea acestuia, va rugam sa va prezentati la punctele de preluarea datelor, unde veti prezenta:
   - actul de identitate
   - adeverinta sau carnetul de student vizat pentru anul Universitar in curs
   Studentii din localitatile aferente Zonei Metropolitane Oradea (Bors, Sanmartin, Hidiselul de Sus, Paleu, Cetariu) beneficiaza de abonamente cu tarif redus cu 90%, pe ruta de deplasare din localitatea de resedinta pana in Municipiul Oradea si pe transportul public local din Municipiul Oradea. Pentru a beneficia de aceasta gratuitate rugam studentii sa se prezinte la Punctele de vanzare OTL SA cu cardul de calatorie si cu actul de identitate .
   Calatorie placuta !