Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site
Navigație: Home


Știri și noutăți

31
Mai
2010
Automate de vanzare tichete de calatorie Astăzi, 31 Mai 2010 ora 15.00 funcţionarea automatelor de vânzare a tichetelor de călătorie OTL-RA se va întrerupe în vederea modificărilor ce trebuie aduse având în vedere noile tarife . Automatele vor fi din nou operaţionale începând cu ora 6.00 mâine, 01 Iunie 2010. Vă mulţumim pentru înţelegere.
28
Mai
2010
Bilete noi      Incepând de Marţi 01.06.2010 se vor pune în vânzare bilete OTL pe care vor fi inscripţionate noile tarife. Valabilitatea celor vândute anterior acestei date se va prelungi până în 15 Iunie 2010, inclusiv.   Biletele cu două călătorii vor costa 3,50 lei, abonamentele lunare 50,00 lei, legitimaţiile pentru o zi 10,00 lei, iar abonamentele pentru o săptămână 25,00 lei.  Automatele de vânzare bilete vor vinde la preţul de 2,00 lei un bilet cu o singură călătorie.
21
Mai
2010
Vizitatori la OTL RA Astăzi un grup de 11 germani pasionaţi ai tramvailelor electrice, membri ai unei organizaţii constituite în 1967 în oraşul Karlsruhe şi care numără până în prezent 2.200 de membri în toată lumea, mulţi dintre aceştia fiind editori ai unor publicaţii destinate transportului electric, ne-au fost astăzi oaspeţi. Organizaţia, prin intermediul unei agenţii turistice, au solicitat permisiunea de a vizita depoul de tramvaie şi de a închiria un tramvai Tatra T4D pentru care au achitat 390 de lei. Astfel că după vizita în depou grupul a pornit într-o călătorie cu tramvaiul prin oraş. S-a plecat din depou către Nufărul către Podul CFR pe la Gara şi înapoi pe B-dul Decebal.        
mai multe detalii
20
Mai
2010
Comunicat pentru ziua de 24 mai Regia Autonomă Oradea Transport Local aduce la cunoştinţă publicului călător că Luni, 24 Mai, mijloacele de transport în comun vor circula conform graficelor de zile nelucrătoare. Punctele de vânzare a biletelor şi abonamentelor vor funcţiona după cum urmează: Real 1, Real 2 şi Carrefour - conform programului din zile lucrătoare, restul chioşcurilor cu exceptia celui din Piata Cetătii, care va fi deschis de la 8 la16, vor fi deschise de la 9 la 17.