Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site
Navigație: Home


Știri și noutăți

20
Oct
2010
Comunicat    Pentru lucrări de înlocuire a macazelor, pe relaţia Olosig – Sinteza – Olosig circulaţia cu tramvaie va fi sistată începând din 22 Octombrie, ora 17.00 până în 24 Octombrie 2010, inclusiv. Circulaţia va fi asigurată de un autobuz al  liniei TRV 4 pe relaţia Olosig – Sinteza – Olosig şi două autobuze  ale liniei TRV 6 pe relaţia Pod CFR – Olosig – Pod CFR. Staţiile pentru fiecare din linii vor fi amplasate în vecinătatea staţiilor de tramvai.  
20
Oct
2010
Comunicat    Datorită lucrărilor executate în carosabil pe str. Ghe. Doja, OTL S.A. desfinţează provizoriu staţiile “Arinului” şi cap linie “Ghe. Doja” de pe Linia 13 până la reabilitarea străzii.   Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere călătorilor.
08
Oct
2010
Comunicat            Pentru buna desfăşurare a  evenimentelor prilejuite de sărbătorirea Toamnei Orădene care implică restricţionarea circulaţiei în perimetrul din centrului oraşului, Oradea Transport Local,  aduce la cunoştinţa publicului călător modificările ce urmează a fi aplicate circulaţiei cu mijloacele de transport în comun începând de Vineri 08 Octombrie, ora 10.00 până Duminică 10 Octombrie, ora 24.00.
mai multe detalii
29
Sep
2010
Comunicat    Incepând de Joi, 30.09.2010, la solicitarea călătorilor şi pentru siguranţa acestora în momentul transbordării către staţia de tramvai, staţia cap linie a autobuzelor liniei TRV 3 se mută în dreptul Colegiului Emanuil Gojdu. Traseul acestuia se va prelungi, pentru a respecta regulile de circulaţie aplicate în zonă, înconjurând Parcul 1 Decembrie.