Inchide Harta Site
Hartă Site

Informare călători

Ştiri şi noutăţi
Despre OTL
  Conducerea
  Contact
  Istoria tramvaiului
Despre Oradea
Galerii foto

Bilete, abonamente

Bilete, abonamente
Tarife
Chioşcuri de vânz. bilete/abonamente
Puncte de vânzare prin terţi
Automate de bilete şi abonamente
Regulament vânzare abonamente

Reţea transport

Hartă trasee autobuze
Linii autobuze
Staţii autobuze
Grafic circulaţie autobuze
Hartă trasee tramvaie
Linii tramvaie
Staţii tramvaie
Grafic circulaţie tramvaie
Monitorizare trafic
Panouri informare călători

Alte Servicii

Inspecţie tehnică periodică
Servicii cabinet psihologic
Servicii publicitate
Transport de persoane în regim de curse speciale

Info Parteneri

Achiziţii publice
  2007   2008   2009   2010
  Model cerere de participare la procedură
  Tehnici de achiziţii
Anunţuri
Legislaţie
Contact
Arhivă
Harta Site
Navigație: Home -> Știri și noutăți


Vizitatori la OTL RA

21
Mai
2010
Astăzi un grup de 11 germani pasionaţi ai tramvailelor electrice, membri ai unei organizaţii constituite în 1967 în oraşul Karlsruhe şi care numără până în prezent 2.200 de membri în toată lumea, mulţi dintre aceştia fiind editori ai unor publicaţii destinate transportului electric, ne-au fost astăzi oaspeţi. Organizaţia, prin intermediul unei agenţii turistice, au solicitat permisiunea de a vizita depoul de tramvaie şi de a închiria un tramvai Tatra T4D pentru care au achitat 390 de lei. Astfel că după vizita în depou grupul a pornit într-o călătorie cu tramvaiul prin oraş. S-a plecat din depou către Nufărul către Podul CFR pe la Gara şi înapoi pe B-dul Decebal.
         

        Mâine este aşteptat un alt grup, mai numeros format din 30 de persoane, membrii unei alte organizaţii, de această data cu sediul în New York, intitulată Electric Railroaders Association, organizaţie care a fost constituită în 1934. Vizita acestui grup se va face la solicitarea Regiei din Iaşi care le-a fost gazdă în această săptămână. Regia orădeană le va pune şi lor la dispoziţie, la cerere, un tramvai pentru a vizita oraşul. Aceştia se află în Europa pentru a 10 oară, în România însă, pentru prima dată.             Pentru ambele grupuri Oradea este punctul terminus al unui lung periplu prin 13 oraşe din România ( Bucureşti, Brăila,Galaţi,Iaşi, Botoşani, Piatra Neamţ, Ploieşti, Sibiu, Cluj Napoca, Reşţa, Arad, Timişoara  ) înainte de pleca înspre Budapesta. 
        Astfel de grupuri de pasionaţi ai tramvaielor electrice au mai vizitat Oradea şi în anul trecut , iar în acest an sezonul vizitelor a fost deschis de un grup de danezi sosiţi la Oradea în 8 Mai. 
        Toţi cei care au sosit până astăzi au fost încântaţi de ce au văzut şi, nu în ultimul rând, de oraş în sine pentru că vizitele lor nu s-au rezumat doar la depou, ci au bătut cu pasul centrul oraşului şi principalele obiective turistice.
înapoi